Boerenlandwinkel
Echte boerenkaas, jonge kaas, jong belegen kaas, belegen kaas en goed snijdbare oude kaas.
Wijn van Weingut Hubertushof uit Lieser aan de Moesel
Spatbourgunder domina half droog, riesling auslese, riesling spatlese, domina, dornfelder, dornfelder droog, dornfelder droog.
Tip: voor bij de asperges Rivaner droog
Kruidenwijn: Oma´s kruidenwijn, Oma’s bloedwijn. Kersenwijn, Frambozen-bessenwijn.
Honing: Acacia-honing, bloemenhoning, brokhoning, dennenhoning, eucalyptushoning, heidehoning, herfsthoning, fruithoning, koolzaadhoning, kastanjehoning, lavendelhoning, lindehoning, tijmhoning, walnotenhoning, zonnebloemhoning
Diverse soorten cakemix: Kersencake, Aardbeiencake, Bitterkoekjes met amaretto, Citroen-Mascarponecake
Pannenkoekenmix
Zeeuwse appelschenkstroop en Perenschenkstroop
Olie en zo, wokduo chef de cuisine, olijfolie extra virgin, brooddipper provinciaals, salademix, tutti-frutti piccallily, augurk-ui mix, bruine candijsuiker, kaneelsuiker, kruidenboter kruiden, bruchetta kruiden (rosso/verde
Weckpotjes kruiden: koriander, zeezout, tijm, kerrie, paprikapoeder, dille toppen. Deze en andere kruiden zijn sinds kort ook in navulzakjes verkrijgbaar.
Zeezout naturel, zeezout bieslook
Boeren-mosterd: kaas(fijn), uien, pesto, dille, knoflook, honing, naturel(grof), dyon, boeren-bier-mosterd, peper
mosterd-dillesaus, mosterd-dillemayonaise.
Weckpotjes jam: overheerlijke delicatesse bevat meer fruit en minder suiker en is ambachtelijk bereid zonder toevoegingen door Theo van Woerkom. Sommige soorten zijn ook in light verkrijgbaar.
Smaken:aardbeien, aardbeien/rabarber, aardbeien/vanille, abrikozen, appelstroop, aardbeien-kaneel, bramen, blauwe bessen, cranberries /kersen, frambozen/bessen, frambozen/peren, gember, kruisbessen/kiwi, kweeperen, mandarijn/sinaasappel, perzik/mango, pruimen met kaneel, mango, rode pruimen, rode en zwarte bessen, vlier/bosbessen, vijgen, gemengde vruchten.
Gestoofde peertjes
Dessertsaus: aardbeien, abrikozen/passievrucht, bosvruchten, cranberry, frambozen, vijgen
Aanmaaklimonade oma’s recept: frambozensiroop, sinaasappelsiroop, citroensiroop, grenadine-siroop, reines-claude siroop, cranberry-siroop.
Vruchtensap s’lands beste: appel/cranberry (biologisch, appel/sinaasappel, sinaasappel, appel/cassis, appel/peer, appel/kers, appelsap.
Bildstar, per zak 5 en 10 kilo of los per kilo
Nieuwe aardappelen, Nicola's
Uien per zak 10 kilo of los per kilo
Bouillon: runderbouillon of kippenbouillon.