vrijdag, 19 januari 2018

Boerenlandwinkel

Echte boerenkaas, jonge kaas, jong belegen kaas, belegen kaas en goed snijdbare oude kaas.

Wijn van Weingut Hubertushof uit Lieser aan de Moesel

Spatbourgunder domina half droog, riesling auslese, riesling spatlese, domina, dornfelder, dornfelder droog, dornfelder droog.
Tip: voor bij de asperges Rivaner droog

Kruidenwijn: Oma´s kruidenwijn, Oma’s bloedwijn. Kersenwijn, Frambozen-bessenwijn.

Honing: Acacia-honing, bloemenhoning, brokhoning, dennenhoning, eucalyptushoning, heidehoning, herfsthoning, fruithoning, koolzaadhoning, kastanjehoning, lavendelhoning, lindehoning, tijmhoning, walnotenhoning, zonnebloemhoning

Diverse soorten cakemix: Kersencake, Aardbeiencake, Bitterkoekjes met amaretto,  Citroen-Mascarponecake

Pannenkoekenmix
Zeeuwse appelschenkstroop en Perenschenkstroop
Olie en zo, wokduo chef de cuisine, olijfolie extra virgin, brooddipper provinciaals, salademix, tutti-frutti piccallily, augurk-ui mix, bruine candijsuiker, kaneelsuiker, kruidenboter kruiden, bruchetta kruiden (rosso/verde
Weckpotjes kruiden: koriander, zeezout, tijm, kerrie, paprikapoeder, dille toppen. Deze en andere kruiden zijn sinds kort ook in navulzakjes verkrijgbaar.

Zeezout naturel, zeezout bieslook

Boeren-mosterd: kaas(fijn), uien, pesto, dille, knoflook, honing, naturel(grof), dyon, boeren-bier-mosterd, peper

mosterd-dillesaus, mosterd-dillemayonaise.

Weckpotjes jam: overheerlijke delicatesse bevat meer fruit en minder suiker en is ambachtelijk bereid zonder toevoegingen door Theo van Woerkom. Sommige soorten zijn ook in light verkrijgbaar.

Smaken:aardbeien, aardbeien/rabarber, aardbeien/vanille, abrikozen, appelstroop, aardbeien-kaneel, bramen, blauwe bessen, cranberries /kersen, frambozen/bessen, frambozen/peren, gember, kruisbessen/kiwi, kweeperen, mandarijn/sinaasappel, perzik/mango, pruimen met kaneel, mango, rode pruimen, rode en zwarte bessen, vlier/bosbessen, vijgen, gemengde vruchten.

Gestoofde peertjes
Dessertsaus: aardbeien, abrikozen/passievrucht, bosvruchten, cranberry, frambozen, vijgen

Aanmaaklimonade oma’s recept: frambozensiroop, sinaasappelsiroop, citroensiroop, grenadine-siroop, reines-claude siroop, cranberry-siroop.
Vruchtensap s’lands beste: appel/cranberry (biologisch, appel/sinaasappel, sinaasappel, appel/cassis, appel/peer, appel/kers, appelsap.

Bildstar, per zak 5 en 10 kilo of los per kilo
Nieuwe aardappelen, Nicola's

 

Uien per zak 10 kilo of los per kilo

Bouillon: runderbouillon of kippenbouillon.

Adres

Veluwse Aspergeboerderij

Fam. van den Broek

Apeldoornseweg 198

6731 SC Otterlo

Tel. 0318-591285

Email:  info@aspergeboerderij.nl